Maatwerk
oplossingen.

Maatwerkoplossingen worden specifiek voor een klant ontwikkeld en zijn vaak voor de lange termijn, schaalbaar en helpen je bij het realiseren van groei.

In de praktijk blijkt dat een bedrijfsapplicatie voor elke zakelijke situatie past. Van restaurant tot groot kantoor. Van overheid tot webshopeigenaar. Een innovatieve applicatie die bijdraagt aan meer gemak, efficiëntie en tijdsbesparing, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Je kunt een app inzetten als digitale brochure of met eigen functionaliteit. Één ding is zeker: je bent altijd aanwezig en zichtbaar op de smartphone van je (potentiele) klant.

Onze manier van werken

Brainstormen

Jij hebt het idee en dit gaan wij omzetten in een fantastische applicatie. Jij geeft aan wat de app- licatie moet kunnen, en voor wie!

Creëren

Jouw ideeën worden omgezet in een gaaf en efficiënt grafisch & technisch design. Dit is het start punt van een eigen applicatie.

Lanceren

Is de ‘beta’-test akkoord? Dan gaan we live! Vanaf dit moment is de applicatie toegankelijk voor iedereen waarvoor dit bedoeld is.

Onderhouden

Om ervoor te zorgen dat klanten, medewerkers of andere gebruikers de applicatie optimaal kunnen inzetten, onderhouden we de applicatie en voorzien wij deze van de beste updates!

Wat kun je verwachten van ons?

Veilig & Betrouwbaar

Wij besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze applicaties & apps. De datacenters waar de applicaties geplaatst worden en de authorisatie geregeld wordt zijn voorzien van verschillende certificeringen waaronder:

  • ISO 27001
  • ISO 27017
  • ISO 27018

Schaalbaarheid

Bij de start van een applicatie is het moeilijk inschatten hoeveel gebruikers er mee gaan werken. Daarom is onze omgeving horizontaal schaalbaar? Dat heeft als voordeel dat je capaciteit eenvoudig verdubbelt maar alleen op het moment dat je dit nodig hebt. Dit zorgt voor besparing in de kosten.

Gebruikerservaring

Nieuwe software wordt past efficient als dit gebruikers ontlast, daarom moet deze aansluiten op de verwachtingen. Op het moment dat software juist afgesteld wordt op de gebruiker creër je eenvoudig een efficiënte applicatie. Daarom zijn wij continu bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Wat voor websites kunnen wij maken?

  • Bedrijfsondersteunende applicaties
  • Apps voor iOS en Android
  • Data-hubs voor meer inzicht
  • Portalen voor mederwerkers, klanten en andere gebruikers
  • Online en Offline applicaties
  • Geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Succesvolle cases &
lopende projecten

Magisch Maastricht 2022-2026

Magisch Maastricht

Streekproductengids-Limburg

Provincie Limburg

Website + Werknemers portaal

DIRIX Elsloo B.V.

Onze diensten

Online business tooling
Transitiemanagement

  • APM