Betrouwbaar
Betrokken
Ondernemd.

Sterke merken hebben een uniek verhaal. Wat jou uniek maakt, daarover hoort het te gaan. Dat verhaal willen mensen horen. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal. Zo krijgen we inzicht in de context van jouw merk. Het is de basis voor de positionering en verdere uitbouw van je bedrijf.

Waarom kies
je voor Beter
Bij Ons
?

BeterBijOns ontwikkelt gebruiksvriendelijke digitale oplossingen en eigentijdse ontwerpen. Denk hier bij aan apps, web apps en platforms voor organisaties en bedrijven. Dankzij deze oplossingen kunnen meerdere systemen aan elkaar gekoppeld worden, processen efficiënter uitgevoerd en kan digitale transformatie plaatsvinden.

Het is onze ambitie om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan. De focus ligt daarbij niet alleen op het verwezenlijken van je kortetermijndoelstellingen, maar ook op het stimuleren van continue groei en ontwikkeling. Zo helpen we je de concurrentie ver achter je te laten.

Jordie van Berkel

Changemaker

Jordie is een rasechte ondernemer wiens hart sneller gaat kloppen van kansen zien, creëren én benutten. Altijd vanuit een maatschappelijke drijfveer. Beter-Bij-Ons is voor haar een heerlijke uitdaging waarbij techniek als aanjager werkt voor duurzame veranderingen en zij verbindingen tot stand brengt die niet spontaan tot stand komen.

Bert Vliex

Gamechanger

In woord en daad duurzaamheid / maatschappelijk verantwoord ondernemen vertalen in de praktijk is een uitdaging welke ik graag aanga. Resultaatgerichtheid in combinatie met een open en transparante werkwijze zijn mijn ingrediënten om een concrete en duurzame resultaatsverbetering te realiseren.

Joppe Meijers

Developer

Specialist in front-end & back-end development. Knoopt alle eindjes aan elkaar voor een positieve gebruikerservaring. Door het ontwikkelen van waardevolle en betrouwbare techniek probeerd hij eenhandreiking te geven aan de ondernemers die echt willen groeien. Daar gaat zijn hart dan ook sneller van kloppen.

Raoul Frissen

Designer

Raoul vertaald graag creatieve ideeën in een strak design. Gaat geen enkele visuele uitdaging uit de weg en streeft altijd naar 100% perfectie. Als designer zorgt hij ervoor dat alle eindproducten overeenkomen met de missie en visie van een klant zodat de juiste beleving overal in uitblinkt.

Duurzame samenwerkingen
voor de lange termijn.

Duurzame samenwerkingen voor de lange termijn Klanten komen graag bij ons terug. Dat komt omdat we vaak niet kiezen voor de makkelijkste oplossing, maar wel voor de beste. Soms komen we met een heel andere invalshoek of een fris idee op basis van wat onze klanten ons vertellen. Altijd met het beste resultaat voor ogen. Dat geeft energie, aan allebei de partijen. En legt een basis voor een waardevolle samenwerking op lange termijn.

Opbouwen

Iedere relatie begint met een eerste gesprek. Elkaar een beetje leren kennen en begrijpen. Daar moet energie inzitten, een klik zijn. Als die klik er over en weer is, dan wekt dat nieuwsgierigheid op en gaan we samen verder.

Ondernemen

De klanten hebben een vraag, een probleem, een behoefte of een uitdaging. Wij luisteren goed en vertalen dat naar eigentijdse en gebruiksvriendelijke techniek of een verfrissend ontwerp. Soms zijn onze kant-en klaar oplossingen het perfecte antwoord, soms leveren we maatwerk. Het kan allebei.

Onderhouden

Tuurlijk verkopen we graag nieuwe producten. Maar zeker zo belangrijk vinden we dat ze blijven werken. We besteden dus ook grote zorg aan onderhoud. Nieuwe wensen kun je altijd bij ons melden. En we zorgen dat de techniek altijd up-to-date blijft.

Onze diensten

Online business tooling
Transitiemanagement

  • APM