Beter Bij Ons B.V.

Quick-shops

Binnen een handomdraai je eigen webshop? Met een strak en zakelijk ontwerp, optimaal gebruiksvriendelijk, mobile first, ingericht voor maximale conversie en hoog scorend in Google. Van klein tot groot, via de meest efficiënte weg, eenvoudig te beheren en geheel op basis van jouw wensen.
Klinkt dat goed? Lees hieronder dan verder.

Hoe komt zo’n webshop tot stand?

Aanmelden

Registreer je bedrijf, koppel je betaalmethode, voorzie je pagina van relevante bedrijfs-informatie én genereer je inloggegevens.

Producten opvoeren

Vul je producten eenvoudig door middel van onze online tool. Liever producten in bulk opvoeren? Upload dan een CSV* Bestand.

Personaliseren

Dan is het nu tijd om je shop te voorzien van een eigen identiteit. Upload je bedrijfslogo, foto’s van je werkruimte of winkelpand en pas de kleuren aan naar wens.

Verkopen maar!

Als je alle voorgaande stappen hebt doorlopen, kun je van start met je eigen Quick-shop. Ongelimiteerd verkopen tegen een vast tarief per maand.

Hoe werkt zo’n Quick-shop?

Webshop

Je kunt na het aanmelden direct aan de slag met je webshop. Ongelimiteerde verkoop tegen een vast bedrag per maand. Voorzien van een gebruikes-vriendelijk design met behoud van je eigen identiteit.

Backoffice

Hier vind je actuele bestellingen, beheer je je producten en kun je alle facturen inzien. Ook is het mogelijk om digitale cadeaubonnen en kortingscodes te genereren.

Instellingen

Bewerk je bedrijfsgegevens, beheer je account of wijzig je wachtwoord. Ook vindt je hier alle contracten, algemene voorwaarden en het laatste nieuws omtrent nieuwe ontwikkelingen.

Financiën

Voor administratieve gegevens, actuele overzichten van je sales én CSV* exports voor je boekhouding kun je terecht onder de TAB financiën.

Hoe ziet zo’n Quick-shop eruit?

Diverse klanten zijn je voor geweest, en maken inmiddels al gebruik van onze Quick-shops. Uiteraard is elke Shop voorzien van een geheel eigen stijl, die aansluit bij de identiteit van de opdrachtgever. Benieuwd naar hoe zo’n Quick-shop werkt en eruit ziet? Neem dan een kijkje op een van de onderstaande websites.

Fantasi

Bocholtz

Vers van
Mertz

Sint Geertruid

Breujster
höfke

Eijsden

Wat kost nou
zo’n Quick-shop ?

Bij Ons kun je ongelimiteerd verkopen tegen een vast bedrag per maand. Geen voorinvestering of hoge opstartkosten.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van en actueel houden van je gegevens en assortiment. De rest regelen wij. 

Prijs tabel

PRIJS WEG
  • Ongelimiteerd verkopen
  • Eenvoudig producten toevoegen
  • Responsief op ieder apparaat
  • Snel inzetbaar
  • Directe CSV exports
  • Vast bedrag per maand
  • €35,- per maand
Scroll naar boven