Beter Bij Ons B.V.

Jouw online
visitekaartje.

Een maatwerk website is de entree van je organisatie. Het is dé manier om jouw bedrijf, dienst of product te presenteren aan je doelgroep. Het is dan ook belangrijk dat de maatwerk website past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen met je bedrijf.

Ken je het? Een bedrijf dat ontzettend hart groeit? Sterk in netwerken en het werven van nieuwe klanten. Overal word een kaartje afgegeven waaruit een nieuwe lead wordt gegenereerd. Maar online staat het bedrijf al tijden stil, die ene kleine wijziging die niet geplaatst kan worden. Of dat toffe nieuwetje dat niet gedeeld kan worden. Dat is ontzettend jammer en dat voor een (online) visitekaartje dat altijd door iedereen bekeken kan worden. Wij helpen je graag een handje! Zodat je ook online straalt.

Onze manier van werken

Brainstormen

Heb jij een idee of bepaalde wens? Wij denken graag met je mee over hoe we dit optimaal kunnen gaan omzetten in een uniek design.

Creëren

Jouw ideeën krijgen vorm nadat onze designer dit heeft omgetoverd in een passend ontwerp dat aansluit op jou ideeën en wensen.

Lanceren

We stellen samen een realistische deadline waar we naar toe werken. Ben jij tevreden? Dan zijn wij dat ook! Proosten op een prettige samenwerking is het enige dat dan nog rest.

Onderhouden

Na live-gang wordt je website nauwlettend in de gaten gehouden op gebruikersfouten of crashes. Ook maken wij jou wegwijs in het CMS. Zo kun je zelf je website beheren.

Wat kun je verwachten van ons?

Uitstraling

Een website is zoals gezegd een online visitekaart. Deze moet dan ook stralen. Het is van groot belang dat de website aansluit op de status van het bedrijf. Een website kan nog zo fancy zijn, als deze niet in lijn staat met je doelgroep is dat zonde van de investering.

Wat voor websites kunnen wij maken?

Betrouwbaarheid

Bij de start van een applicatie is het moeilijk inschatten hoeveel gebruikers er mee gaan werken. Daarom is onze omgeving horizontaal schaalbaar? Dat heeft als voordeel dat je capaciteit eenvoudig verdubbelt maar alleen op het moment dat je dit nodig hebt. Dit zorgt voor besparing in de kosten.

Gebruiksgemak

Uiteraard bekijkt de hele wereld jou website, dus stralen moet die zeker. Maar het belangrijkste is dat jou doelgroep/ klanten het beste de weg vinden. Daarom besteden wij veel aandacht aan gebruikersgemak op doelgroep niveau. Met verschillende tooling controlleren wij dit dat ook na live-gang van een website.

Kwaliteit van techniek

De ontwikkelingen gaan snel, maar wij bouwen toekomst-proof websites. Een website moet na een jaar namelijk niet weer aan volledige vernieuwing toe zijn. Ook al maken wij graag gebruik van innovatieve technieken, kwaliteit staat hoog in ons vaandel.
website.

Deel jouw idee met Ons.

Neem contact op via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer van onze diensten.

Websites
Webshops

Webapplicatie
Native-apps

Grafisch ontwerp Vormgeving / DTP

Online business tooling
Transitiemanagement

Grafisch ontwerp Vormgeving / DTP

Online business tooling
Transitiemanagement

APM

Scroll naar boven