Beter Bij Ons B.V.

Betrouwbaar
Betrokken
Ondernemend

BeterBijOns biedt innovatieve oplossingen, digitale uitingen en helpen jouw organisatie met online communiceren, verkopen en verbeteren.

Over-Ons-Logo

Waarom kies
je voor Beter
Bij Ons
?

BeterBijOns ontwikkelt gebruiksvriendelijke digitale oplossingen en eigentijdse ontwerpen. Denk hier bij aan apps, web apps en platforms voor organisaties en bedrijven. Dankzij deze oplossingen kunnen meerdere systemen aan elkaar gekoppeld worden, processen efficiënter uitgevoerd en kan digitale transformatie plaatsvinden.

Het is onze ambitie om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan. De focus ligt daarbij niet alleen op het verwezenlijken van je kortetermijndoelstellingen, maar ook op het stimuleren van continue groei en ontwikkeling. Zo helpen we je de concurrentie ver achter je te laten.

Bert Vliex

Accountmanagement, Sales, Medeoprichter

Joppe Meijers

Developer, Medeoprichter

Raoul Frissen

Designer, Medeoprichter

Jordie van Berkel

Strategisch adviseur, Medeoprichter

Desire Bruels

IC(T) Support

Camiel Absil

Accountmanager

Judith Bouwmans

Office manager

Simone Franssen

Relatiemanager

Duurzame samenwerkingen
voor de lange termijn

Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, wederzijdse waardecreatie en gedeelde duurzame doelen.

Opbouwen

Eerst verzorgen we een stevig fundament voor een solide relatie door open communicatie en hard te werken aan wederzijds vertrouwen en samenwerking.

Ondernemen

Middels een actieve betrokkenheid onderkennen we de gezamenlijk doelen. Zo kunnen we transparante processen implementeren die gemeenschappelijke lange termijn waarde creëren.

Onderhouden

We luisteren goed naar alle feedback om continu te kunnen verbeteren of groeien. Daarbij hanteren we heldere communicatie en delen we onze kennis en middelen.

Voor wie wij creëren

Scroll naar boven