Beter Bij Ons B.V.

Maatwerk
oplossingen.

Maatwerkoplossingen worden ontwikkeld voor de lange termijn, zijn schaalbaar en helpen je bij het realiseren van groei. Onze maatwerkoplossingen kennen geen beperkingen en worden volledig op basis van de wensen en behoeften van de klant aangepast. Iedere oplossing is uniek.

In de praktijk blijkt dat een bedrijfsapplicatie voor elke zakelijke situatie past. Van restaurant tot kapsalon. Van uitgever tot webshopeigenaar. Een innovatieve applicatie die bijdraagt aan meer gemak, efficiëntie en tijdsbesparing, volledig in de huisstijl van uw bedrijf. Je kunt een app inzetten als digitale brochure of met eigen functionaliteit. Één ding is zeker: je bent altijd aanwezig en zichtbaar op de smartphone van je (potentiele) klant

Onze manier van werken

Brainstormen

Jij hebt het idee en dit gaan wij omzetten in een fantastische applicatie. Jij geeft aan wat de applicatie moet kunnen, en voor wie!

Creëren

Alle ideeën worden omgezet in een gaaf en efficiënt grafisch & technisch design. Dit is het start punt van een eigen applicatie.

Lanceren

ZIs de ‘beta’-test akkoord? Dan gaan we live! Vanaf dit moment is de applicatie toegankelijk voor iedereen waarvoor dit bedoeld is.

Onderhouden

Om ervoor te zorgen dat klanten, medewerkers of andere gebruikers de applicatie optimaal kunnen inzetten, onderhouden we de applicatie en voorzien wij deze van de beste updates!

Wat kun je verwachten van ons?

Beveiliging

Wij besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze applicaties & apps. De datacenters waar de applicaties geplaatst worden en de authorisatie geregeld wordt zijn voorzien van verschillende certificeringen waaronder:

Wat voor applicaties kunnen wij maken?

Betrouwbaarheid

Bij de start van een applicatie is het moeilijk inschatten hoeveel gebruikers er mee gaan werken. Daarom is onze omgeving horizontaal schaalbaar? Dat heeft als voordeel dat je capaciteit eenvoudig verdubbelt maar alleen op het moment dat je dit nodig hebt. Dit zorgt voor besparing in de kosten.

Gebruikerservaring

Nieuwe software wordt past efficient als dit gebruikers ontlast, daarom moet deze aansluiten op de verwachtingen. Op het moment dat software juist afgesteld wordt op de gebruiker creër je eenvoudig een efficiënte applicatie.

Wat voor applicaties kunnen wij maken?

Deel jouw idee met Ons.

Neem contact op via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Operationele
oplossingen.

Meer van onze diensten.

Websites
Webshops

Webapplicatie
Native-apps

Grafisch ontwerp Vormgeving / DTP

Online business tooling
Transitiemanagement

Grafisch ontwerp Vormgeving / DTP

Online business tooling
Transitiemanagement

APM

Scroll naar boven