Jouw online
visitekaartje.

Een maatwerk website is de entree van je organisatie. Het is dé manier om jouw bedrijf, dienst of product te presenteren aan je doelgroep. Het is dan ook belangrijk dat de maatwerk website past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen met je bedrijf.

Ken je het? Een bedrijf dat ontzettend hart groeit. Sterk in netwerken en het werven van nieuwe klanten. Overal word een kaartje afgegeven waaruit een nieuwe lead wordt gegenereerd. Maar online staat het bedrijf al tijden stil, die ene kleine wijziging die niet geplaatst kan worden. Of dat toffe nieuwetje dat niet gedeeld kan worden. Dat is ontzettend jammer en dat voor een (online) visitekaartje dat altijd door iedereen bekeken kan worden. Wij helpen je graag een handje! Zodat je ook online straalt.

Onze manier van werken

Brainstormen

Jij hebt het idee en dit gaan wij omzetten in een fantastische applicatie. Jij geeft aan wat de app- licatie moet kunnen, en voor wie!

Creëren

Jouw ideeën worden omgezet in een gaaf en efficiënt grafisch & technisch design. Dit is het start punt van een eigen applicatie.

Lanceren

Is de ‘beta’-test akkoord? Dan gaan we live! Vanaf dit moment is de applicatie toegankelijk voor iedereen waarvoor dit bedoeld is.

Onderhouden

Om ervoor te zorgen dat klanten, medewerkers of andere gebruikers de applicatie optimaal kunnen inzetten, onderhouden we de applicatie en voorzien wij deze van de beste updates!

Wat kun je verwachten van ons?

Uitstraling

Een website is zoals gezegd een online visitekaart. Deze moet dan ook stralen. Het is van groot belang dat de website aansluit op de status van het bedrijf. Een website kan nog zo fancy zijn, als deze niet in lijn staat met je doelgroep is dat zonde van de investering.

Gebruiksgemak

Uiteraard bekijkt de hele wereld jouw website, dus stralen moet die zeker. Maar het belangrijkste is dat jouw doelgroep/ klanten het beste de weg vinden. Daarom besteden wij veel aandacht aan gebruikersgemak op doelgroep niveau. Met verschillende tooling controleren wij dit dat ook na live-gang van een website.

Kwaliteit van techniek

De ontwikkelingen gaan snel, maar wij bouwen toekomst-proof websites. Een website moet na een jaar namelijk niet weer aan volledige vernieuwing toe zijn. Ook al maken wij graag gebruik van innovatieve technieken, kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

Wat voor websites kunnen wij maken?

  • WordPress Websites
  • React JS Websites
  • E-commerce Websites
  • Landingpages

Succesvolle cases &
lopende projecten

Magisch Maastricht 2022-2026

Magisch Maastricht

Streekproductengids-Limburg

Provincie Limburg

Website + Werknemers portaal

DIRIX Elsloo B.V.

Onze diensten

Online business tooling
Transitiemanagement

  • APM